tejföl

Kezdőlap » tejföl » 2. oldal

Túrós tészta

2021-06-09T08:19:25+03:002018. november 6.|

Klasszikus, könnyű összedobni, és kb. mindenki szereti. Mi kell még? Ja, abszolút nosztalgikus kaja, de ma már megengedett egy kis csalás, mondjuk tönkölylisztből készült részta, zsírszegény túró és tejföl, a régi sercegő zsírszalonna helyett pedig nagyon jól passzol hozzá a pirított füstöltsonka. 

Banános krémtúró

2021-06-09T08:19:45+03:002018. szeptember 28.|

Nem különöseben kedvelem a banánt, de ez az egyszerűen és gyorsan elkészíthető banános krémtúró mennyei. Könnyű, diétás vacsinak is megteszi, vagy egy édes, de mégis egészséges tízórainak! Futóknak, sportolóknak edzés után fehérje és ásványianyag pótlásként tökéletes!

Almás béles

2021-06-09T08:19:46+03:002018. szeptember 25.|

Az almás bélesem - amit a képen látsz - nyári almából készült, amely apró szemű és édes volt. Készítheted bármilyen almából így bármely évszakban van hozzávaló. Kóstold meg az almát, amikor lereszelted és izlésednek megfelelően adj hozzá édesítőt, cukrot.

Frankfurti leves

2021-06-09T08:19:47+03:002018. augusztus 27.|

A frankfurti leves egy kiadós, laktató leves, amelynek legfőbb alkotó elemei egy negyed kelkáposzta és egy csomag virsli. Érdemes jó minőségű virsliből csinálni! A kelkáposztát a fagyasztóból kaptam elő hozzá - abból nálunk sosem fogy el egy egész, viszont fagyasztva remekül eláll egy évig is.

Brokkoli krémleves

2021-06-09T08:19:48+03:002018. július 5.|

Sokáig azt hittem, krémlevest főzni bonyolult és időigényes. Aztán pont az ellenkezője derült ki, szerencsére! Az pedig szinte mindegy, mi a fő komponens, ebben a receptben brokkoli lesz, és gluténmentes verzió.

Padlizsánkrém

2021-06-09T08:19:51+03:002017. november 23.|

A padlizsánkrém a padlizsán elkészítésének legjobb módja, az egyik legnépszerűbb padlizsános recept! Kend pirítósra mint szendvicskrém, és mellesleg remek húsmentes ételt kapsz. A padlizsánkrém a hidegtálak legkedveltebb krémje.

Brokkoli saláta

2021-06-09T08:19:51+03:002017. március 13.|

Már az ókori rómaiak is ették, úgyhogy a fintorgók fontolják meg, kipróbálják-e a lilahagymával salátává alakuló szuperzöldséget. Különben is, ez egy virág(zat), bimbók tömkelege. Salátaként izgalmas körete lehet sült húsoknak, de önálló fogásként is finom.

Go to Top