Almás béles

Az almás bélesem - amit a képen látsz - nyári almából készült, amely apró szemű és édes volt. Készítheted bármilyen almából így bármely évszakban van hozzávaló. Kóstold meg az almát, amikor lereszelted és izlésednek megfelelően adj hozzá édesítőt, cukrot.
Az elkészítéshez elég sok idő kell, kb 90 perc egyedül, ez rövidíthető segítséggel, illetve még azzal is, ha nem hámozod meg az almát. Ehhez nekem kellett 25 perc, míg a reszeléshez elég volt 10 perc.
Zsírral készítettem, de használhatsz helyette margarint vagy vajat is. Margarinból 25 dkg felel meg a 20 dkg sertészsírnak
- Facebook Like
- Share on Facebook
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
kövesd a kőeccerű facebook oldalt! hogy ne kattins hiába,
a "követem" menüben feltétlenül jelöld be, hogy elsőként jelenítsen meg minket :)
kövesd a kőeccerűt pinteresten és mentsd el a kedvenc ételeid pinjeit!
iratkozz fel hírlevelünkre, mit-főzzek-ma receptajánlóinkért és friss írásainkért!
kövesd a kőeccerűt instagramon is!