Aranygaluska

Az aranygauska a sütemények királynője, és kedvelt karácsonyi süti is. Imádjuk enni, ezért próbáltam a legkönnyebb módját megtalálni az aranygaluska készítésének. A receptben a cukor- és vaj mennyiségét is csökkentettem, mert kevesebbel is ugyanolyan finom.
Bátran fogj hozzá, megéri! Fontos tudni, hogy fél órára el kell felejtkezni közben a tésztáról, plusz még meg is kell sülnie kb 40 perc alatt, ezért másfél óra múlva kerül csak az asztalra. Úgyhogy farkaséhesen inkább válassz egyet alábbi muffin receptjeinkből vagy próbáld ki a mini bögrés sütinket!
- Facebook Like
- Share on Facebook
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
kövesd a kőeccerű facebook oldalt! hogy ne kattins hiába,
a "követem" menüben feltétlenül jelöld be, hogy elsőként jelenítsen meg minket :)
kövesd a kőeccerűt pinteresten és mentsd el a kedvenc ételeid pinjeit!
iratkozz fel hírlevelünkre, mit-főzzek-ma receptajánlóinkért és friss írásainkért!
kövesd a kőeccerűt instagramon is!