Recept kategória: Ebéd ötletek, gluténmentes receptek, Húsételek, Vacsora ötletek
Elkészítés lépésről-lépésre
1. lépés
Az oldalast egyben, vagy kisebb darabokra vágva tedd egy tepsibe, sózd-borsozd be alaposan, önts 1 dl vizet alá, és fedd le alufóliával.
2. lépés
220 C-on (közepes lángon) süsd 40 percig, majd fólia nélkül további kb. 15 percig, míg szépen megpirul.
Hozzávalók
- 1 kg oldalas
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál őrölt bors

A legegyszerűbben elkészíthető sült hús, és az egyik legjobb is. Tökéletes kombináció. :)
Nem elég eccerűek a receptek?
Hasonló Eccerű receptek
Csinálnék valami eccerűt
Olvass bele írásainkba is
Így és ezért használjuk az esszenciális olajokat a gasztronómiában
Főzni és sütni nem minden ember szeret, ettől függetlenül a főzés sokkal több lehet, mint az ételek elkészítése. A gasztronómia a kultúránk, személyiségünk és az ízlésünk kifejezésére is szolgálhat. […]
A kerti medence a kerti partik és családi összejövetelek kedvelt színtere
A kerti medencék ma már egyre több kertben és udvarban megtalálhatók, és bizony, ahol vannak, ott a kerti bulik és a családi rendezvények kedvelt színterei is. A kerti sütögetéseket, családi bulikat, baráti összejöveteleket fel tudja [...]
Kiknek való a vendéglátás?
Gyakran felmerül az emberekben a kérdés: Bárkiből lehet vendéglátós? Erre a kérdésre hamar rá lehetne vágni válaszként az „igen”-t, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ez az a terület amit az emberek csak akkor [...]