Kelbimbó serpenyőben sütve

Kezdőlap » Receptek, Kőeccerű, hát ezt főzd :-) » Kelbimbó serpenyőben sütve

Alapanyag kategória: Kelbimbó

Megosztás

Elkészítés lépésről-lépésre

1. lépés

Szedd le a legkülső leveleit és mosd meg a kelbimbókat. Félben vagy egészben tedd serpenyőbe egy kávéskanálnyi vaj és pici só társaságában, és mérsékelt fokozaton pirulásig süsd.

Gyorsíthatod a folyamatot, ha először vízben párolod 5 percig a kelbimbót, es a vízből kiszedve pirítod át vajon agy oliva olajon.

Hozzávalók

2 adaghoz

  • 20 dkg Kelbimbó
  • 1 késhegynyi só
  • 1 kávéskanál Vaj vagy olivaolaj
Kelbimbó serpenyőben sütve
Kelbimbó serpenyőben sütve

Gyors, mutatós és egészséges köret a kelbimbó serpenyőben sütve. Ráadásul a gyerekek is örömmel fogadák a lilliputi kelkáposztácskákat. Vszonylag ritkán kapható, csapjatok le rá, ha és amikor tehetitek! Sült hús mellé nagyon jól passzol, például ehhez a sült oldalashoz. 

Nem elég eccerűek a receptek?

Hasonló Eccerű receptek

Csinálnék valami eccerűt

Olvass bele írásainkba is

A helyes táplálkozás alapjai

2021. április 21.|

Az egészséges táplálkozás és a fogyás kéz a kézben szokott járni. Amikor a gasztronómia izgalmas és ízletes vizein evezünk, akkor rengeteg receptet találunk. De vajon mi kell ahhoz, hogy az egészségünk sose károsodjon?

A mezőgazdaságban dolgozóknak is keresniük kell a jó recepteket

2021. március 24.|

A városi gyerekek gyakran nézik hatalmas szemekkel a vonuló traktorokat, és utána szívesen játszanak a lakásban. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy mit is takar a mezőgazdaságban dolgozni. Az egyre gyorsuló világ azt jelenti, hogy több élelmiszerre van szükség, így újabb és újabb földeket szántanak fel.

Go to Top