Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

gomba

Csirkemelles saslik sütőben

Csirkemelles saslik sütőben készült. Időszakonként a szabadtéri saslik sütés még csak-csak megoldható a szabadban! Ezt, a nyársra tűzdelt csirkemelles saslik ételt is elkészítheted a szabadban egy grill készüléken is. A konyhában a sütő mindig sütésre kész, legyen éppen tavasz, ősz vagy tél.

Gombás ponty, kacsasütőben elkészítve

Egyszerűen összeállítható tepsiben vagy kacsasütőben, utána már csak a sütést kell ellenőrizni. Körettel együtt készül, így arra sincs gond.

A pontyot elég az elején befűszerezni, célszerű az elkészítés lépéseit követni.

Sörös-tejszínes csirke bulgurral

Egyáltalán nem szeretem a sört, még füllesztő meleg, nyári estéken sem innám meg. A teszínes-gombás ragunak ugyanakkor, nagyon kellemes, pikáns ízt ad, érdemes kipróbálni!