Konyhai horoszkóp – avagy mit főzzek ma?

Mi a csillagjegyed? És mi a csillagjegyed a konyhában? Segítünk kiválasztani! Plusz megajándékozunk egy napi konyhai horoszkóppal, ha nem tudod, mit főzz ma!

Csillagjegy: KonyhaTündér

Ki tartozik ide? Ide tartoznak azok az 1900 és 2017 között születettek, akik különleges, már-már földöntúli képességekkel rendelkeznek a konyhában. Pár óra leforgása alatt a legbonyolultabb fogásokat is elővarázsolják. Időmilliomosok, konyhaimádók, akiknél a háttérben mindig Gordon Ramsay főzőműsora vagy a Sütimester szól.

Mi vár ma a KonyhaTündér jegy szülötteire? Sajnos a csillagok állása ma nem kedvező. Hiába tervezed, hogy elkészülsz azzal a dobostortával, a citromos-petrezselymes tőkehallal és a beef bourguignon-nal, mire kisül a ropogós házi kenyered. A karamell lapocskák eltörnek a tortán, Jamie Oliver pedig elhalássza az orrod elől az utolsó friss tőkehalat a piacon. A marhák még mindig a Bocuse D’Or helyszínén búslakodnak, hogy a magyar csapat vegán fogással nyert. A ropogós házi kenyér pedig odaég, míg a híreket böngészed, hogy most akkor lesz-e Budapesten olimpia vagy sem.

A sors ellen nem érdemes hadakozni! Vedd ma pihenősre a figurát. Dobj össze egy paradicsomlevest, csirkemell fasírtot és amerikai palacsintát, és olvass egy jó könyvet maradék idődben!

Csillagjegy: Egyszerű Földi Halandó

Ki tartozik ide? Ide tartoznak azok az 1900 és 2017 között születettek, akik szerint semmilyen különlegesebb csí nem áramlik a konyhában. Kedvelik a finom, egészséges, tápláló ételeket, de az egyszerű receptek közül válogatnak. Nem a konyhában szertnének megöregedni a tökéletes hatlapos Esterházy titkait fürkészve.

Mi vár ma az Egyszerű Földi Halandó jegy szülötteire? Ma rád mosolyog a szerencse! Kapd elő a bevásárlólistádat és jegyzetelj: zöldségkrémleves, kolbászos spagetti, kakaós banános zabkeksz!

Megosztás

Olvasd el többi írásainkat is