Kíváncsiak voltunk, hogy mik a legnépszerűbb receptek az interneten – úgyhogy fogtuk magunkat és utánajártunk!

Te mit főzöl ma? Még nem tudod? Inspirálódj infografikánkból és főzz valami egyszerűt, de finomat! Egyszerű receptjeinket az infografika alatt találod!

 

Mit főzzek ma? - a legkeresettebb receptek az interneten

1 – csirkemell receptek

Nahát! Az elmúlt években a csirke hús fogyasztása alig haladta meg a sertését Magyarországon, mégis a csirkemell receptek a legkeresettebbek. Havonta több, mint 40 000-szer gépeljük be a keresőkbe, hogy ide-nekem-a-csirkemell-recepteket! A sertéshús receptek még a top10-be se fértek volna bele. Nincs fantáziánk, amikor a csirkére kerül a sor? Vagy ennyire szakértők vagyunk már sertésből?

Bármi is legyen a háttérben, mi elkezdtük itt gyűjteni az egyszerű csirkemell recepteket, hogy sose maradjatok tanácstalanok csirkemell ügyben!

2 – túrógombóc

Megvolt a csirke, jöhet a desszert! De hogy pont a túrógombóc… sosem gondoltam volna! Persze itt a Kőeccerűn nekünk is van szuper túrógombóc receptünk, mert mi is imádjuk!

3 – muffin recept

Még egy kör desszert? Jöhet! Mert a muffin egyszerű. Mert finom. Próbáljátok ki gyorsan kőeccerű sütőtökös vagy a sajtos muffinunk!

4 – fánk recept

Az a brutális ebben a negyedik helyben, hogy ez egy erősen szezonális recept. Farsang, farsang, farsang. Februárban összesen 40 500 keresés volt rá, vagyis februárban még az igen népszerű csirkemell reepteket is letaszítja a fánk a trónról! Készítettünk is nektek egy fánkos válogatást, hogy mindenki megtalálhassa magának a kedvenc gyors, egyszerű fánk receptjét! Ebben a válogatásban mindent megtaláltok: a klasszikust, mikrós kelesztőset, és kelesztés nélkülit mindjárt többfélét is – ízre ígérjük kivétel nélkül mind mennyei!

5 – pizza

A házi pizza egyszerű és finom. Van hozzá pizza receptünk is! Éljenek az olaszok!!!

Forrás

Az adatok forrása az Ubersuggest (2018). Az adatok az elmúlt egy év átlagos havi keresési adatai Magyarországon, magyar nyelven.