Zöldségkrémleves
Ez a tejszínes zöldségkrémleves egy klasszikus. Finom, olcsó, egyszerű, és még olyan zöldség is belefér, amit egyébként például nem szeret az ember. Lehet brokkolis, répás, de kerülhet bele cukkini, karalábé, kelbimbó is.
Ez a tejszínes zöldségkrémleves egy klasszikus. Finom, olcsó, egyszerű, és még olyan zöldség is belefér, amit egyébként például nem szeret az ember. Lehet brokkolis, répás, de kerülhet bele cukkini, karalábé, kelbimbó is.
Semmi extra, ez egy gyors és könnyen készíthető étel. Ha nem használsz hozzá húst, akkor nagyon olcsó is. Elkészítés kb 15 perc munka, utána már csak meg kell főnie és kész! Mitől paprikás a paprikás krumpli? Van benne fűszerpaprika is és fehér paprika is :-) így ettől is, attól is paprikás :-)
Igazán finom húsleves elkészítéséhez hosszú idő kell és sok-sok zöldség, de elkészítése roppant egyszerű. Lassan kell főzni, a zöldségeket sorban megpucolni és belerakni, aztán már csak várni kell.A csirkeaprólékot helyettesítheted kacsanyakkal, húsos csonttal, pulyka nyakkal. A legfinomabb, ha többféle húst főzöl bele.
Megfázás, gyömbér tea, gyömbér illat... és jött a vacsora ihlet, tésztás-zöldséges vidám kaja! Egy esős őszi estére, némi gyógyhatással, legalábbis boldogság volt összedobni, és még nagyobb boldogság megenni! Íme: