Magyaros tepsis krumpli
Magyaros a tepsis krumpli, a szép színét a pirospaprikától - fűszerpaprikától - kapta, a zöldfűszeres olajtól pikáns ízét kapta.
Magyaros a tepsis krumpli, a szép színét a pirospaprikától - fűszerpaprikától - kapta, a zöldfűszeres olajtól pikáns ízét kapta.
Mediterrán zöldfűszer olajat kíván minden hús - de legalábbis érdemes megkóstolni őket ezzel a zöldfűszerekkel ízesített olajjal. A használt fűszerek mindegyike nagyon markáns ízzel rendelkezik.
A petrezselymes pirított újkrumpli az egyik legjobb újburgonyás recept, és egyben az egyik legkedveltebb krumplis köret! Héjában sült, főtt krumpli tulajdonképpen, ami kívül ropogós, belül puha. Attól lesz ilyen, hogy először egy kicsit főzöm a krumplit, utána pedig a külsejét fűszeresen megpirítom egy serpenyőben.
A rozmaringos tepsis hús azért született meg, mert nem volt időm a tűzhely mellé állni, ám szerettem volna akkor is valami különlegességet készíteni.