7 vágykeltő étel a konyhából

Biztosan mindenki hallotta már azt a mondást, hogy a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út. Ha jobban belegondolunk, akkor ennek több jelentése is lehet, nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy a jó evések után fogják megszeretni a hölgyeket.

Sőt, a női nemre ugyanúgy jellemző, hogy pozitív hatással van a szerelmi életükre az, ha olyan ételeket fogyasztanak, amik afrodiziákumok.

Általában több ezer éves hagyomány áll bizonyos fogások mögött, bár nem mindegyiket tudták bebizonyítani. Mégis akadnak olyan finom falatok, amiket a tudomány is elismert, és így bátran ehetjük a libidó feltüzelésére, vagy az erekciós problémák megszüntetésére. Nézzünk meg 7 ilyen ételt, ami akár a mi konyhánkban is megtalálható.

  1. A fekete málna jótékony hatása régóta ismert, azonban azt kevesen tudják, hogy fel lehet vele tornázni a libidót, és az állóképességet is javítja. Elég, ha az aktus előtt pár órával beveszünk 10 szemet, és már készen is állunk.
  2. A brokkoliról kevesen képzelnék, hogy különleges erővel bír. Nyugodtan pároljuk, süssük, akár nyersen is ehetjük, a lényeg a rendszerességen van. A titka a magas C-vitamin tartalmában van, ami segíti a vérkeringést, ami megemeli a férfiasságot.
  3. A szegfűszeget nemcsak légfrissítőként lehet használni, hanem segít a potenciazavarok leküzdésében is. Az sem utolsó pont, hogy ehhez jó leheletet is ad, így még kívánatosabbá teszi a partnerünket.
  4. A füge múltja egészen a görögökig nyúlik, ahol értékesebb volt az aranynál. Titka, hogy a termékenységre is pozitív hatással van, vágyfokozó képességét már Kleopátra is ismerte.
  5. Talán nem is gondolnánk, de nyaraink egy főszereplője, a görögdinnye is használható ezzel a céllal. Az ok szintén a vitamin tartalmában keresendő, segít a vérerek ellazításában.
  6. Az avokádó nemcsak a libidóról gondoskodik, hanem a megfelelő energiáról is. Ez az étel tele van jó zsírokkal és rengeteg vitaminnal, úgyhogy bátran fogyasszuk.
  7. Végül a fűszernövényeket is használhatjuk, mint például a gyömbért és a sáfrányt a biztos stimuláció érdekében.

Megosztás

Olvasd el többi írásainkat is