passzírozott paradicsom

A paradicsomot feldarabolják és felforralják. Forrón átpaszírozzák a speciális-, külön erre a célra készült - paradicsom paszírozón, a magok és a héj eltávolításáért. Forralnak rajta egyet és kész a paszírozott paradicsom.
- ha Te magad készíted és sűrűbb állagút szeretnél, akkor tovább kell főznöd, ezzel párologtatva el belőle a lét, ezzel téve a paradicsomot sűrűbbé.

Paradicsomos káposzta

A paradicsomos káposztát szereti a család minden tagja, kicsik is, nagyok is. Gyorsan elkészül, ízével illik a húsokhoz.
Finom egy tükörtojással is, egy darab főtt-füstölt hússal, sonkával is.

Zöldséges-sajtos csirkemell fasírt paradicsomos tésztával

Szuper fasírt recept csirkemellből, zöldségekkel és sajttal. Kezdőknek is ajánljuk, könnyű sikert ígér!

Egy fagyos januári vasárnap délután a tűzhely melegére vágytunk, és ezt az ételt kreáltuk végül. Emlékek, és néhány véletlen alakította a receptet, az eredmény pedig az egész családnak ízlett.