passzírozott paradicsom

Kezdőlap » passzírozott paradicsom

A paradicsomot feldarabolják és felforralják. Forrón átpaszírozzák a speciális-, külön erre a célra készült – paradicsom paszírozón, a magok és a héj eltávolításáért. Forralnak rajta egyet és kész a paszírozott paradicsom. – ha Te magad készíted és sűrűbb állagút szeretnél, akkor tovább kell főznöd, ezzel párologtatva el belőle a lét, ezzel téve a paradicsomot sűrűbbé.

Zöldséges-sajtos csirkemell fasírt paradicsomos tésztával

2021-06-09T08:19:46+03:002018. szeptember 12.|

Szuper fasírt recept csirkemellből, zöldségekkel és sajttal. Kezdőknek is ajánljuk, könnyű sikert ígér!Egy fagyos januári vasárnap délután a tűzhely melegére vágytunk, és ezt az ételt kreáltuk végül. Emlékek, és néhány véletlen alakította a receptet, az eredmény pedig az egész családnak ízlett.

Go to Top