Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

Gyors, pizzás és... tejmentes!

pizzás csirkemell
pizzás csirkemell

A degeszpocak.hu-n jártunk, ahol Molnár-Keresztényi Brigi teszi közé tojás- és tejmentes mindennapjaik receptjeit. Elmesélte nekünk, hogy kisfia kicsi korától kezdve diétára kényszerült, ezért kellett a tej- és tojásmentes élettel képbe kerülnie. Brigi azonban egy igazi, vérbeli konyhatündér! Így amikor váltania kellett a diétás konyhára, a legtöbb nehézség vendégségbe menetelkor várta: újra és újra elmagyarázni a kisfiának, hogy miért nem eheti meg azokat a dolgokat, amiket a nővére igen.

Szerencsére mi a koecceru.hu-nál nem vagyunk sem tojásra, sem a tejre érzékenyek. Azonban folyamatosan sóvárgunk a jó - és főleg egyszerű - receptekre! Nem is kellett sokáig keresgéljünk, hogy megtaláljuk a kedvenc gyors receptünket a Degeszpocakon, a pizzás csirkemell csíkokat! Teszteltük, és valóban pillanatok alatt kész. Ráadásul szuper pizzás élményt nyújt! Brigi nagyban különbözik tőlünk abban, hogy imád a konyhában sürögni forogni... De nagy szerencsénkre az ő életében is vannak szaladós időszakok, ezért ajánljuk figyelmetekbe a többi Degeszpocak villámreceptet is!

Brigi bekerült a Cookpad Főzzünk együtt Magyarország! című receptkönyvébe is! Ha van még pár perced, olvasd el Brigi könyvbemutatóról szóló írását, hogy megtudd, melyik Brigi legtutibb receptje! 


kövesd a kőeccerű facebook oldalt! hogy ne kattins hiába,
a "követem" menüben feltétlenül jelöld be, hogy elsőként jelenítsen meg minket :)
kövesd a kőeccerűt pinteresten és mentsd el a kedvenc ételeid pinjeit!
iratkozz fel hírlevelünkre, mit-főzzek-ma receptajánlóinkért és friss írásainkért!
kövesd a kőeccerűt instagramon is!