Tippek

Kezdőlap » Tippek

Alma vaníliával

2021-06-07T06:12:49+03:002018. május 29.|Tippek|

Az almát ízesítheted vanília aromával vagy vaníliás cukorral megszórva is! A vaníliás pudingban is roppant finom, tehát a vanília íz igenis nagyon illik az almához.

alma citrommal

2021-06-07T06:12:49+03:002018. május 29.|Tippek|

Az alma hámozást követően nagyon gyorsan megbarnul. Látványában sem olyan guszta, ezért locsold meg citromlével, vagy egy kis vizben feloldott citromsavval. Ettől szép fehér marad a meghámozott alma színe.

Sütéshez

2021-06-10T09:41:47+03:002017. június 7.|Tippek|

Sütéshez kapcsolódó tippek-trükkök, frappáns megoldások, hogy ne a profi eszközök múljon az általad készített étel sikere!

Paradicsom hőkezelése

2021-06-07T06:12:49+03:002017. január 20.|Tippek|

A paradicsomot nem kell sokat főzni, épp csak érjen össze az íze az egyéb összetevőkével! - a passzírozott paradicsom is és a sűrített paradicsom is hőkezeléssel készül, ezért nem szükséges hosszasan főzni, sőt, jobban megőrzi eredeti ízét és beltartalmát.

Go to Top