Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

Írásaink

Valószínűleg mindenki fejében szöget ütött már az ötlet, hogy beszerez egy légkondicionálót nyárra, de a barátai és ismerősei azonnal lebeszélték róla. Bár már hosszú évek óta velünk tartanak ezek a szerkezetek, a mai napig követünk el tipikus hibákat.

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az otthonunkban a penész elkezd növekedni. Sajnos a házakban és lakásokban rengeteg olyan szerves anyag található, amiben megél a penész. Ez lehet a fa, a vakolat, vagy más építőanyagok.

Lakásvásárlásnál szeretünk minden egyes zugot átnézni. A hölgyek a konyhában szokták kezdeni, ahol nagyon sokat számít a bútorok és a készülékek állapota. Sokszor egy koszos vagy nem kifestett lakás veszít az értékéből, azonban, amikor felújított helyiséggel van dolgunk,

A saját jakuzzi vásárlást általában az emberek előre meg szokták tervezni. Sokszor előfordul az is, hogy hónapokon vagy éveken át teszi félre az egész család a pénzt apránként és várják, hogy megtakarításukból mikor tudják végre megvásárolni saját jakuzzijukat.

A távirányítók igazán hasznos kényelmi eszközök. Segítségükkel csatornákat válthatunk, szabályozhatjuk a hangerőt, a modern változatokkal pedig már akár internetezni is tudunk.

Lecsó lexikon - a képen egy kolbászos lecsó (fotó: Kőeccerű)

Lecsó alaprecept eredettörténettel és még 30-féle lecsó változat receptje - csipetnyi irodalommal fűszerezve

Raffer Kunsági Gabi az Ország cukormentes tortája háziversenyén nyert különdíjat a "Szép kis mákvirág"-gal. Fotó: Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Ismerek valakit, akinek keze nyomán egy egyszerű piskóta is különdíjas tortává változik. Egy félmosoly, egy kis trükk, meg az a szerény kreativitás, amitől Kunsági Gabi egyszeriben lesz a torták koronázatlan királynője, az IKEA nemzetközi receptversenyének győztese, a stílus és mérték polihisztora.

62 karácsonyi étel és 7 karácsonyi ital recept a legnépszerűbb magyar gasztrobloggerektől

Kérlek, dőlj hátra és szusszanj egyet. Az ünnepek előtti szaladgálásban megérdemelsz pár perc pihenőt.

Mit, miért, hogyan és mikor - a tápláló, de kalóriaszegény vacsora titka

Mivel minket is erősen foglalkoztat a kalóriaszegény vacsora kérdésköre, kerestünk egy fekete öves táplálkozási tanácsadót, hogy tőle tanuljunk.

Varga Szabolcs és Vargáné Topor Erika (Kertportál Major)

Biozöldség, biológiai gazdálkodásból származó gyümölcsök. Ezt olvasva az ember nyugodtabban teszi kosarába az árut. Vagy mégsem? Mit jelent a “bio” jelző, és megéri-e több pénzt költeni rá? Tényleg jobb a minősége és íze, tényleg egészségesebb a bio?