Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

Írásaink

Életünk folyamán lehet, hogy a főzéssel mélyebb kapcsolatot alakítunk ki, és többször szeretnénk főzni, mint amennyit a mindennapokban alapvetően kellene.

A városi gyerekek gyakran nézik hatalmas szemekkel a vonuló traktorokat, és utána szívesen játszanak a lakásban. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy mit is takar a mezőgazdaságban dolgozni. Az egyre gyorsuló világ azt jelenti, hogy több élelmiszerre van szükség, így újabb és újabb földeket szántanak fel.

Mikor már nem teljesen új a kapcsolat, nagyon is jó módszer egy este feldobásához, ha kitalálunk egy közös otthoni programot. Ez szinte lehet bármi, de az együtt főzés öröme mindig jó hangulatot teremt, mellesleg az eredmény egész biztosan mennyei lesz, és sokkal finomabb, mintha egyedül főznénk.

Biztosan mindenki hallotta már azt a mondást, hogy a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út. Ha jobban belegondolunk, akkor ennek több jelentése is lehet, nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy a jó evések után fogják megszeretni a hölgyeket.

Az aktuális járványhelyzet óta egyre több ember fedezi fel országunk rejtett szépségeit. Akik eddig külföldre jártak, azok most a környéken nézelődnek, vagy akár hosszabb utazásokra is vállalkoznak.

Szeretnék néhány fontos információt és tippet adni az aromaterápia gyakorlati és mindennapi életben történő illóolajok felhasználásához. A sokféle illóolaj típusnak és a bőrre gyakorolt specifikus hatásának köszönhetően, személyre szabott krémeket és szérumokat készíthetünk saját célra.

Az ősrégi, és jelentősen elavult elv szerint, a nő helye a konyhában van. Azonban a 21. századra ez az egyik legnagyobb butaság, amit egy párkapcsolatban mondhatunk, rögtön azután, hogy „nyugodj meg, attól majd megnyugszol!”.

A gasztronómia szerelmeseinek nehéz feladat lehet úgy megőrizni az alakjukat, hogy továbbra is kellemesen eszegetnek. Sokan úgy próbálják meg leadni a felesleges kilókat, hogy elvonják maguktól az ételeket, azonban erre nem minden esetben van szükség.

A mesquite mokka lattétól kezdve a goji bogyós teáig, ezek a receptek tele vannak nem megszokott összetevőkkel, amelyek elképesztően pozitív hatásúak az egészségünkre.

Hazánkban gyakran találkozunk a vándorlás jelenségével. Ez annyit jelent, hogy sokan a tanulmányaik elvégzése után külföldön próbálnak meg elhelyezkedni, hátha ezzel jobb életet tudnak biztosítani maguknak, és a jövőbeni családjuknak.