Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

Írásaink

Mit, miért, hogyan és mikor - a tápláló, de kalóriaszegény vacsora titka

Mivel minket is erősen foglalkoztat a kalóriaszegény vacsora kérdésköre, kerestünk egy fekete öves táplálkozási tanácsadót, hogy tőle tanuljunk.

Varga Szabolcs és Vargáné Topor Erika (Kertportál Major)

Biozöldség, biológiai gazdálkodásból származó gyümölcsök. Ezt olvasva az ember nyugodtabban teszi kosarába az árut. Vagy mégsem? Mit jelent a “bio” jelző, és megéri-e több pénzt költeni rá? Tényleg jobb a minősége és íze, tényleg egészségesebb a bio?

Kocsis Bálint -  Terasz, Balatonalmádi

Kocsis Bálint számára a főzés egy szeretetnyelv. Ezen kívül hivatás, innováció, kaland és misszió.

Szizi Művek - egyedi, kézzel festett étkészlet, Capri (fotó: Canesi Ildikó engedélyével)

Képzeljetek el egy gyönyörű tányért egy adag csodásan illatozó olasz tésztával vagy levessel. Megvan? Most képzeljetek a tányérra olyan egyedi mintát, amit csak szeretnétek! Ez is megvan?

Balla Nóri mézkirálynő

Balla Nóri méhész szakember, és bár még nagyon fiatal, több komoly szakmai elismerést is bezsebelt már. Egyik leghosszabb és legtartalmasabb interjúnk következik - különleges és kedvelt mézekről, méhészekről, a legjobb mézes receptekről és a mézzel való főzés apró praktikáiról!

víz ivás - citromfüves limonádé

Igyál vizet! - 4 + 1 tuti tippünk segít, hogy élvezettel és könnyen növelhesd a víz fogyasztásod!

Iszol elég vizet? - kőeccerű tippjeink a 24.hu-n!

A víz ivás nagyon fontos. Nem csak a kiszáradás veszélyének elkerülése végett: ráncok, figyelmetlenség, fejfájás, ... ezek mind a túl kevés víz fogyasztásának a tünetei. Hogyan tudsz elég vizet inni? Mennyi az elég?

Rupáner-Galló Margó - Rupáner-Galló Margó engedélyével

“Hartán élek a Duna (szerintem) legszebb partja mellett, két csöppség rohanó, de annál boldogabb anyukája, feleség, háziasszony, szakmám szerint német tanár, jelenleg és legnagyobb örömömre főállású gasztroblogger és író vagyok.” - Rupáner-Gallé Margóval készítettünk interjút, akinek romantikus regényei mellett hár

Café Flore kávézó - Tóth Flóra Emese fotója

A Café de Flore egy híres párizsi kávéház.