Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

Írásaink

Balla Nóri mézkirálynő

Balla Nóri méhész szakember, és bár még nagyon fiatal, több komoly szakmai elismerést is bezsebelt már. Egyik leghosszabb és legtartalmasabb interjúnk következik - különleges és kedvelt mézekről, méhészekről, a legjobb mézes receptekről és a mézzel való főzés apró praktikáiról!

víz ivás - citromfüves limonádé

Igyál vizet! - 4 + 1 tuti tippünk segít, hogy élvezettel és könnyen növelhesd a víz fogyasztásod!

Iszol elég vizet? - kőeccerű tippjeink a 24.hu-n!

A víz ivás nagyon fontos. Nem csak a kiszáradás veszélyének elkerülése végett: ráncok, figyelmetlenség, fejfájás, ... ezek mind a túl kevés víz fogyasztásának a tünetei. Hogyan tudsz elég vizet inni? Mennyi az elég?

Rupáner-Galló Margó - Rupáner-Galló Margó engedélyével

“Hartán élek a Duna (szerintem) legszebb partja mellett, két csöppség rohanó, de annál boldogabb anyukája, feleség, háziasszony, szakmám szerint német tanár, jelenleg és legnagyobb örömömre főállású gasztroblogger és író vagyok.” - Rupáner-Gallé Margóval készítettünk interjút, akinek romantikus regényei mellett hár

Café Flore kávézó - Tóth Flóra Emese fotója

A Café de Flore egy híres párizsi kávéház.

egyszerű kelt tészta receptek

A házi kenyér vagy kakaós csiga bódító illata a reggelinél... Ráadásul a kelt tészta receptje egyszerű, liszt, víz, élesztő - ennél egyszerűbb recept nem sok van. Mégis miért vásárolunk a pékségekben, és esszük a tegnapi, tegnapelőtti darabokat? 

pizzás csirkemell

A degeszpocak.hu-n jártunk, ahol Molnár-Keresztényi Brigi teszi közé tojás- és tejmentes mindennapjaik receptjeit. Elmesélte nekünk, hogy kisfia kicsi korától kezdve diétára kényszerült, ezért kellett a tej- és tojásmentes élettel képbe kerülnie.

sült hal

Kóbor Barbara, az egészséges francia blog írója, kifejezetten nekünk összeállított egy könnyen elkészíthető, egészséges, tavaszi menüt. Kaptunk hozzá grátisz bevásárlólistát és leírást is, hogyan készítsük el a három fogást a lehető leggyorsabban!

Konyhai horoszkóp - avagy mit főzzek ma?

Mi a csillagjegyed a koynhában? Olvasd el cikkünk, és megtudod azt is, mit érdemes ma főznöd! :)