Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

Írásaink

A saját jakuzzi vásárlást általában az emberek előre meg szokták tervezni. Sokszor előfordul az is, hogy hónapokon vagy éveken át teszi félre az egész család a pénzt apránként és várják, hogy megtakarításukból mikor tudják végre megvásárolni saját jakuzzijukat.

A távirányítók igazán hasznos kényelmi eszközök. Segítségükkel csatornákat válthatunk, szabályozhatjuk a hangerőt, a modern változatokkal pedig már akár internetezni is tudunk.

Lecsó lexikon - a képen egy kolbászos lecsó (fotó: Kőeccerű)

Lecsó alaprecept eredettörténettel és még 30-féle lecsó változat receptje - csipetnyi irodalommal fűszerezve

Raffer Kunsági Gabi az Ország cukormentes tortája háziversenyén nyert különdíjat a "Szép kis mákvirág"-gal. Fotó: Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Ismerek valakit, akinek keze nyomán egy egyszerű piskóta is különdíjas tortává változik. Egy félmosoly, egy kis trükk, meg az a szerény kreativitás, amitől Kunsági Gabi egyszeriben lesz a torták koronázatlan királynője, az IKEA nemzetközi receptversenyének győztese, a stílus és mérték polihisztora.

62 karácsonyi étel és 7 karácsonyi ital recept a legnépszerűbb magyar gasztrobloggerektől

Kérlek, dőlj hátra és szusszanj egyet. Az ünnepek előtti szaladgálásban megérdemelsz pár perc pihenőt.

Mit, miért, hogyan és mikor - a tápláló, de kalóriaszegény vacsora titka

Mivel minket is erősen foglalkoztat a kalóriaszegény vacsora kérdésköre, kerestünk egy fekete öves táplálkozási tanácsadót, hogy tőle tanuljunk.

Varga Szabolcs és Vargáné Topor Erika (Kertportál Major)

Biozöldség, biológiai gazdálkodásból származó gyümölcsök. Ezt olvasva az ember nyugodtabban teszi kosarába az árut. Vagy mégsem? Mit jelent a “bio” jelző, és megéri-e több pénzt költeni rá? Tényleg jobb a minősége és íze, tényleg egészségesebb a bio?

Kocsis Bálint -  Terasz, Balatonalmádi

Kocsis Bálint számára a főzés egy szeretetnyelv. Ezen kívül hivatás, innováció, kaland és misszió.

Szizi Művek - egyedi, kézzel festett étkészlet, Capri (fotó: Canesi Ildikó engedélyével)

Képzeljetek el egy gyönyörű tányért egy adag csodásan illatozó olasz tésztával vagy levessel. Megvan? Most képzeljetek a tányérra olyan egyedi mintát, amit csak szeretnétek! Ez is megvan?

Balla Nóri mézkirálynő

Balla Nóri méhész szakember, és bár még nagyon fiatal, több komoly szakmai elismerést is bezsebelt már. Egyik leghosszabb és legtartalmasabb interjúnk következik - különleges és kedvelt mézekről, méhészekről, a legjobb mézes receptekről és a mézzel való főzés apró praktikáiról!