Follow Kőeccerű on Instagram Follow Kőeccerű on Pinterest

interjú

Kocsis Bálint -  Terasz, Balatonalmádi

Kocsis Bálint számára a főzés egy szeretetnyelv. Ezen kívül hivatás, innováció, kaland és misszió. Lendületes és izgalmas életpályája séfként sikerekben gazdag: az emocionális konyha, egy különleges lekvárcsalád, és a balatoni gasztronómia megújításában vállalt feladatok megvalósítása egyenként is épp elég volna, de ő mindezt egyszerre csinálja.. Hogyan lehet szívből jövően jól főzni? Ez is kiderül Kocsis Bálint séffel készített interjúnkból. 

Szizi Művek - egyedi, kézzel festett étkészlet, Capri (fotó: Canesi Ildikó engedélyével)

Képzeljetek el egy gyönyörű tányért egy adag csodásan illatozó olasz tésztával vagy levessel. Megvan? Most képzeljetek a tányérra olyan egyedi mintát, amit csak szeretnétek! Ez is megvan? Nagy hírünk van, ugyanis ismerünk valakit, aki nemcsak a tányért készíti el nektek kis porcelánfestő manufaktúrájában sajátkezűleg, de még páratlan-, autentikus olasz recepteket is ad mellé, hogy a finom étel szépen tálalva ne csak álom legyen.

Balla Nóri mézkirálynő

Balla Nóri méhész szakember, és bár még nagyon fiatal, több komoly szakmai elismerést is bezsebelt már. Egyik leghosszabb és legtartalmasabb interjúnk következik - különleges és kedvelt mézekről, méhészekről, a legjobb mézes receptekről és a mézzel való főzés apró praktikáiról!

Rupáner-Galló Margó - Rupáner-Galló Margó engedélyével

“Hartán élek a Duna (szerintem) legszebb partja mellett, két csöppség rohanó, de annál boldogabb anyukája, feleség, háziasszony, szakmám szerint német tanár, jelenleg és legnagyobb örömömre főállású gasztroblogger és író vagyok.” - Rupáner-Gallé Margóval készítettünk interjút, akinek romantikus regényei mellett három kötetnyi szakácskönyve jelent meg eddig, ráadásul utóbbiak közül k

Café Flore kávézó - Tóth Flóra Emese fotója

A Café de Flore egy híres párizsi kávéház. A Café Flore pedig egy kávézó Budán, amit már aznap több ezren követtek a facebook-on, amikor megnyílt!