Paradicsom saláta

A paradicsomsaláta a paradicsom, hagyma és ecet egyszerű hármasától lesz jó. Nekem étteremben ízlett meg. Annál finomabb csak a kertünkben termett paradicsomból, saját konyhánkban elkészített saláta lett. Ezt próbálom visszaadni a receptemmel neked is.
A mennyiségeket ne vedd komolyan, a paradicsom és a lilahagyma aránya lehet más is. Először készítsd el az általam megadott mennyiségek szerint - a paradicsomok és a lilahagymák is méretesek legyenek -, utána tudni fogod több legyen-e benne a lilahagyma aránya vagy kevesebb. A vörös balzsamecet kedvencem, helyette tökéletesen megfelel a fehér balzsamecet is vagy szőlő ecet, de akár az alma ecet is jó rá. Ha csak szokásos eceted van otthon, készítsd azzal! Zöldfűszerek közül a petrezselyemzöldje illik leginkább, finom snidlinggel is.
Sokféle ételhez adhatod, de akár reggeli vagy vacsora mellé is remek. Egy fenséges saláta, különlegessé teszi még az egyszerű pörköltet is :-)
- Facebook Like
- Share on Facebook
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
kövesd a kőeccerű facebook oldalt! hogy ne kattins hiába,
a "követem" menüben feltétlenül jelöld be, hogy elsőként jelenítsen meg minket :)
kövesd a kőeccerűt pinteresten és mentsd el a kedvenc ételeid pinjeit!
iratkozz fel hírlevelünkre, mit-főzzek-ma receptajánlóinkért és friss írásainkért!
kövesd a kőeccerűt instagramon is!