Follow Kőeccerű on Instagram

alma

Az alma az egyik legfinomabb hazai gyümölcsünk, tele értékesebbnél értékesebb összetevőkkel. Szíves-örömest esszük, használjuk ételeink elkészítéséhez. Az alábbi ételekben is van alma:

Rakott csirkemell újragondolva

Gyors, finom, omlós, ízes rakott csirkát szerettem volna kreálni, csirkemell filéből kiindulva, gluténmentesen. 

Könnyű zabkeksz

Ez a zabkeksz finom, puha, tápláló és nem utolsó sorban egészséges nasi, ami fémdobozban tárolva sokáig eláll!

Almafánk

 Ez a recept azért született, mert könnyelműen túrófánkot ígértem fél órán belül, de kiderült, hogy csak a fagyasztóban van túró. Így aztán túró helyett finomra reszelt

Gyümölcsös túró

Bármikor jólesik uzsonnára, vagy desszertként, friss, vagy konzerv gyümölccsel is finom! Sőt, akár nyári vacsoraként is megállja a helyét. 

Adventi muffin

 Egy muffin is lehet ünnepi, sőt, a karácsonyi sütik ízét, illatát is belevarázsolhatjuk pár egyszerű hozzávalóval. 

Göngyölt csirkecombok almával

Göngyölt csirkecombok almával - fél óra előkészítés, összekészítés + a sütés ideje kb 1 óra. A göngyölés nem varázslat, eccerűen lebonyolítható:

Almás zabkása

A zabkása zabpehelyből készül: zabpelyhet kell megfőzni vízben vagy tejben, esetleg mandulatejben, kókusztejben, szójatejben. A főzés szerencsére kiváltható egy gyors, 30-60 másodperces mikrózással is 600 watton!